Servind

Značka AllorA - top produkty za atraktivní ceny

Značka AllorA - top produkty za atraktivní ceny

AllorA nabízí cenově dostupné produkty pro autoopravárenské lakování i vybavení lakoven. Aktuálně tvoří značku AllorA přes 400 položek, které jsou díky své rozmanitosti vytváří skutečnou alternativu k velkým a známým značkám, jak pro profesionály, tak pro amatérské lakýrníky.

S produkty AllorA společnost Toplac konkrétně reaguje na potřeby cenově orientovaných zákazníků. Nabídka zahrnuje výrobky, které jsou levnější alternativou značkových výrobků, ale ve srovnatelné kvalitě. Všechny produkty jsou velmi pečlivě vybírané a testované techniky. Výrobky z celé řady AllorA si můžete přehledně vybrat v uspořádaných kategoriích.

Zajímavým pilotním projektem značky AllorA je speciální ionizační pistole AllorA Ionstar. Ionizační pistole slouží k odstranění elektrického náboje obzvláště na plastových dílech. Díky tomu je méně prachu na lakovaných plochách. V ionizační pistoli je malá turbínka k výrobě elektřiny na odstranění náboje, která je pohaněna stlačeným vzduchem.

A v nabídce jsou také IR zářiče s krátkovlnnou technologií pro efektivní a rovnoměrné sušení. Záření krátkých vln proniká pod vrstvu laku a ohřívá potažený kov, čímž zajistí rovnoměrné vysušení. V široké nabídce infrazářičů si vybere každý své ideální řešení, od sušení bodových oprav až po sušení středně velkých až velkých ploch. Infrazářiče mají pozlacené infračervené halogenové žárovky a reflektory, které lze otáčet a naklápět, aby se přizpůsobily ideálnímu sušení.

AllorA detailing - profesionální péče

Systém AllorA pro profesionální péči o vozidla obsahuje pouze dokonale sladěné produkty pro detailing. Tyto produkty jsou ideální volbou pro profesionální i automobilové nadšence a zajišťují jemné, ale profesionální čištění.

Veškerou nabídku značky Allora najdete nově v katalogu, který je pro vás k dispozici u regionálních zástupců nebo na zákaznickém servisu Toplac v Benátkách nad Jizerou.

Datum zveřejnění

01.10.2020

Zdroj informací

Toplac

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2182 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál