Servind

Goodyear spouští hru „Kup zimní, vyhraj letní“

Goodyear spouští hru „Kup zimní, vyhraj letní“

Zařadit se do hry „Kup zimní, vyhraj letní“ může každý zákazník, který od 14. září do 15. listopadu 2020 na území České republiky zakoupí alespoň jednu zimní nebo celoroční pneumatiku značky Goodyear a zaregistruje svůj nákup s účetním dokladem  ve svém soutěžním profilu.

„Do soutěže se může zapojit každý již s jedinou zakoupenou zimní nebo celoroční pneumatikou značky Goodyear. Více pneumatik Goodyear ovšem samozřejmě zvyšuje šanci na získání výhry: za nákup celé sady čtyř kusů pneumatik je trojnásobná. Maximálně si však lze v soutěžním profilu zaregistrovat dvacet zakoupených pneumatik,“ uvedl Vojtěch Gurin, Consumer Marketing Coordinator společnosti v České republice a na Slovensku.

Slosování o celkem 98 originálních plechových hrnků Goodyear, sedm stylových hodinek Goodyear v dárkovém balení a sedm sad letních pneumatik Goodyear podle výběru vyhrávajícího bude do skončení soutěže probíhat každý týden. Výherci budou průběžně zveřejňováni na internetové stránce soutěže a sociálních sítích společnosti Goodyear.

https://www.goodyear.eu/cs_cz/consumer/offers-hub/goodyearpromo-3.html?fbclid=IwAR31Zxc-I9v8uQ9SIALiowAPvJ9IESpY9TgmLX0OruT9GwcUfjII4Rmgmsw

Datum zveřejnění

02.10.2020

Zdroj informací

Goodyear

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2828 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál