Servind

První LED žárovky na trhu náhradních dílů

První LED žárovky na trhu náhradních dílů

Nabídka žárovek Osram na bázi LED je absolutní novinkou, protože dosud neexistovaly žádné legální náhradní LED žárovky pro světlomety automobilů. Se svým novým produktem se Osram stává prvním dodavatelem v oblasti automobilového osvětlení, který splňuje přísné schvalovací předpisy. Díky žárovkám LED Osram Night Breaker mohou řidiči těžit z výrazně lepší viditelnosti.

„Schválení pro silniční provoz je důležitým krokem o nějž již roky usilujeme. S našimi LED žárovkami mohou řidiči vylepšit své halogenové osvětlení na nejnovější nejmodernější výrobky legálně, snadno a nákladově efektivně,“ uvedl generální ředitel společnosti Osram Automotive Hans- Joachim Schwabe.

Technologie LED zahájila svůj triumfální pochod do hlavních světlometů už před mnoha lety, ale pouze v nových automobilech. S novými žárovkami Osram Night Breaker LED výrobce vůbec poprvé nabízí schválené náhradní LED žárovky pro halogenové přední světlomety i do ojetých automobilů.

Osram Night Breaker LED H7 je první LED náhradní žárovka, která prošla rozsáhlými schvalovacími procesy TÜV Süd, což z ní činí legální náhradu za halogenové žárovky H7 pro schválené modely vozidel. To potvrzuje německý spolkový úřad pro motorovou dopravu KBA s udělením schválení pro silniční provoz. V současné době se schválení vztahuje na potkávací světla pro mnoho běžných modelů vozidel registrovaných v Německu. Patří mezi ně například BMW řady 2, Audi A3 a A4 nebo Ford Mondeo. Počet vozidel se neustále rozšiřuje na základě probíhajících testů a schvalovacích procesů.

Nová LE dioda Night Breaker je až třikrát jasnější než minimální zákonné požadavky a je barevně srovnatelná s denním světlem. Vytváří silné kontrasty a má velký dosah. Díky technologii LED svítí až pětkrát déle než srovnatelná halogenová verze, vyžaduje méně častou výměnu a spotřebovává méně energie. Světelné zdroje lze vyměnit z halogenové za Osram LED bez potřeby jakékoli přestavby. Doporučená maloobchodní cena je 129,99 eur (3500 Kč) za sadu.

Datum zveřejnění

07.10.2020

Zdroj informací

Osram

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2544 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál