Servind

Společnost HOPI převzala tisící vozidlo Scania

Společnost HOPI převzala tisící vozidlo Scania

První vozidlo značky Scania si společnost HOPI s.r.o.  pořídila už v roce 1999. „V podnikání je důležité partnerství a já mám velkou radost, že naše spolupráce měla a má stále smysl. Výsledkem je pak toto jubilejní tisící vozidlo,“ říká zakladatel HOPI Holding a.s. František Piškanin. 

Na jeho slova navazuje generální ředitel Scania CER James Armstrong: „Jsme opravdu hrdí na toto dlouhotrvající partnerství mezi dvěma progresivními a inovativními společnostmi HOPI a Scania. Je nám proto ctí předat vozidlo Scania s pořadovým číslem 1000 a těšíme se, že tato úspěšná spolupráce, která trvá už 21 let, bude pokračovat dlouho i v budoucnu.“

Jubilejní Scania R 450 má speciální zelený lak a grafiku, která připomíná výjimečnost tohoto konkrétního vozidla. A výjimečný je také řidič, kterému byla tato Scania svěřena. O to, kdo za volant „tisícovky“ usedne, se totiž ve společnosti HOPI soutěžilo. Ze soutěžících řidičů jich bylo vybráno deset, kteří měli mimo jiné nejlepší hodnocení dle Scania Driver Support a o svěřenou techniku se dlouhodobě vzorně starají. Tato desítka se pak utkala v ryze praktických disciplínách: couvání na rampu, nakládka palet, odjezd a následně opět příjezd k rampě a celý náklad palet zase vyložit. To vše na čas a dbalo se nejen na rychlost, ale také bezpečnost, takže řidiči mohli dostat trestné body např. za nepoužití klínu, reflexní vesty, bezpečnostní obuvi nebo nezajištění palet při odjezdu z rampy. Nejlepším z nejlepších se nakonec stal Olexandr Stahkov, který u HOPI pracuje již pět let. Další roky bude moci strávit za volantem nepřehlédnutelné Scanie R 450.

HOPI patří mezi nejvýznamnější logistické společnosti v regionu CEE. Největší podíl ve stávající flotile vozidel má právě značka Scania.

Datum zveřejnění

17.10.2020

Zdroj informací

Scania

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2133 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál