Servind

Kalendář Interaction 2021

Kalendář Interaction 2021

Společnost Interaction představuje exkluzivní limitovanou edici kalendáře pod názvem České mistrovské kousky. Každý rok představuje jedinečné kalendáře Master Pieces značky Spies Hecker, kde se z celého světa vybíraly ty nejlepší mistrovské kousky, na nichž se blýská barva značky Spies Hecker. Každý rok se do výběru hlásilo mnoho unikátních kousků i z České republiky od zákazníků společnosti Interaction a ta byla hrdá na to, že obstáli ve výběru a od roku 2012 se vždy podařilo alespoň jeden kousek z české dílny umístit na stránky těchto kalendářů.

V letošním roce však poprvé v historii nastala změna a z německé centrály Spies Hecker přišla zpráva o nahrazení kalendáře Master Pieces novým typem kalendáře z prostředí automobilových závodů.

Jelikož se i v letošním roce přihlásilo nespočet nádherných a jedinečných kousků z českých dílen, společnost Interaction se rozhodla pokračovat v tradici kalendáře Master Pieces v podobě vydání vlastního, historicky prvního kalendáře společnosti Interaction 2021. V tomto kalendáři si nejenže připomeneme všechny české mistrovské kousky, který viděl celý svět, ale i nové unikáty, které byly nafoceny letos v letních měsících.

Datum zveřejnění

21.10.2020

Zdroj informací

Interaction

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2571 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál