Servind

Umývárny: čistota v každém směru

Umývárny: čistota v každém směru

Umývárna je vizitkou podniku a často využívaným místem v každé společnosti. Proto je zde potřeba dbát na čistotu a hygienu. Nezáleží na tom, zda tento prostor využívají hosté nebo spíše zaměstnanci. Důležité je, poskytnout jim možnost důkladně si umýt a osušit ruce.

Umývárny ukazují úroveň podniků. Jsou důležitým hodnotícím kritériem zaměstnanců i návštěvníků. Koncept MEWA pro sanitární hygienu poskytuje společnostem vše, co předepisují normy. V praktickém systému pronájmu poskytujeme kvalitní automaty na ručníky MEWA a dávkovače mýdla.

MEWA nabízí kvalitní zásobníky na ručníky a dávkovače mýdla, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Automaty na ručníky se jednoduše ovládají, jsou spolehlivé, cenově výhodné a ekologické, protože zabraňují zbytečnému plýtvání papírem. Velkou výhodou snadno použitelných zásobníků je přesné dávkování mýdla. Jeho šetrná spotřeba je ekologickou a úspornou alternativou.

Servis pro umývárny MEWA je k dispozici v osvědčeném zákaznickém servisu služeb. Nejprve se společně se zákazníkem stanoví požadované množství produktů. Poté zajistí MEWA vybavení, zásobníky, odbornou instruktáž a pravidelné dodávky ručníkových rolí. Jemné mýdlové krémy jsou ihned k zakoupení ve značkovém obchodě MEWA. Vedoucí pracovníci podniků se tak mohou naplno soustředit na své úkoly, místo toho, aby se museli starat o ekologicky šetrné a udržitelné zásobování hygienickými potřebami.

Datum zveřejnění

9.11.2020

Zdroj informací

MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.231 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál