Servind

Mercedes‑Benz B2B Connect - důkaz kvality

Mercedes‑Benz B2B Connect - důkaz kvality

Pro každého majitele autoservisu je zásadní otázkou, jak rychle a v jak vysoké kvalitě se dokáže vypořádat s opravou vozu. V dnešní době, kdy je konstrukce vozů stále sofistikovanější, je přístup k know-how opravované značky jednou z nejdůležitějších výhod. Navíc s nastoleným trendem elektrických vozů se stává nevyhnutelným.

Tradiční výrobce automobilů Mercedes-Benz umožňuje přístup k know-how značky prostřednictvím platformy B2B Connect. Ta nabízí nejen informace o konstrukci vozů a efektivních servisních postupech, ale i možnost přímého objednání originálních náhradních dílů. Další významnou výhodou je možnost nákupu či zapůjčení specifického servisního vybavení, diagnostiky vozů a přístup k nejnovějším aktualizacím software. To vše zaručuje co možná nejefektivnější práci servisního technika a zkrácení doby opravy na minimum. Rychlost a kvalita. To jsou hlavní klíče k udržení spokojeného zákazníka.

Není nad vlastní zkušenost. Proto automobilka umožňuje registraci do platformy B2B Connect zcela zdarma. Neváhejte a nahlédněte pod pokličku nejstaršímu výrobci automobilů Mercedes-Benz a zároveň pomozte svému podnikání. Rádi vás v platformě B2B Connect uvítají.

Datum zveřejnění

01.12.2020

Zdroj informací

Mercedes‑Benz

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2536 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál