Servind

Značkový katalog MEWA 2020/21

Značkový katalog MEWA 2020/21

Zbrusu nový katalog MEWA představuje aktuální výběr nejkvalitnějšího pracovního oblečení a produktů pro bezpečnost práce. Poskytovatel textilních služeb tak doplňuje svou nabídku servisu a pronájmu. Zákazníci mohou nyní pohodlně nakupovat zboží online na stránkách buy4work.mewa.cz.

Značkový katalog 2020/21 na 272 stranách nabízí ideální vybavení pro každou situaci v zaměstnání. Nezáleží na tom, zda hledáte výrobky pro práci uvnitř, venku, ve dne, v noci, proti horku, chladu či dešti. Do portfolia patří pracovní obuv, rukavice, ochranné oblečení, pomůcky pro ochranu zraku, sluchu, hlavy nebo dýchacích cest. K objednání jsou i polo trika, košile, „softshellky“ a bundy proti větru.

Speciální polobotky s tlumícím systémem od výrobce Steitz Secura nebo montážní rukavice Wonder Grip patří k novinkám v sortimentu. Mnoho nových věcí zákazníci najdou také u vlastní značky Korsar. Osvědčené produkty s mnoha inovacemi připravily další top značky, jako například Elten, Ansell a Hakro. 

MEWA poradí jako spolehlivý partner z oblasti bezpečnosti práce při výběru vhodných produktů, ať už se jedná o nejvhodnější bezpečnostní obuv nebo o správné pracovní rukavice. Své znalosti experti poskytnou i pro ochranu pokožky a dýchacích cest. Nabídku dále doplňuje rychlý servis doručování a možnost bezplatného vrácení. Na přání mohou být výrobky individuálně potištěny logy nebo opatřeny výšivkami.

Veškeré zboží je k dostání v aktualizovaném online shopu na buy4work.mewa.cz, který umožňuje pohodlné nakupování. Inteligentní filtry zajišťují rychlé nalezení správného produktu. Oblíbené položky lze ukládat do osobního seznamu. Při rozhodování u nákupu dále pomohou po-drobné informace o výrobcích a jejich třídách ochrany.

Datum zveřejnění

04.12.2020

Zdroj informací

MEWA

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2525 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál