Servind

Společnost Tive posiluje sledování zásilek

Společnost Tive posiluje sledování zásilek

Společnost Tive je přední světový poskytovatel informací a dat pro globální dodavatelské řetězce. Nabízí systémy pro celosvětové sledování zásilek v reálném čase a analytické systémy pro přepravní a logistické firmy, kterým poskytuje své služby jako platformu VaaS (Visibility as a Service - Viditelnost jako služba). Díky systémům společnosti Tive mají přepravci a poskytovatelé logistických služeb (3PLs) možnost sledovat a monitorovat aktuální polohu svých zásilek včetně způsobu, jak je s nimi během přepravy nakládáno a v jakých podmínkách byly přepravovány. Řešení VaaS firmy Tive poskytuje klientům data a informace, které jim umožňují proaktivně optimalizovat dodávky a zvyšovat spokojenost zákazníků a také otevírají nové příležitosti pro další zlepšování služeb.

Sledování zásilek je velice komplikovaný, nespolehlivý a drahý proces. Firma Tive se to snaží změnit a nabízí analytické údaje a data z celého dodavatelského řetězce v reálném čase, včetně informací o přesné lokalizaci zásilky a přepravních podmínek, jako jsou například teplota, informace o manipulaci se zásilkou, vlhkosti nebo vystavení zásilky povětrnostním vlivům či světlu.

Firma Tive jako první společnost v oboru představila systém sledování zásilek, který je připraven již na použití v 5G sítích. Neustále roste počet nových zákazníků, kteří tento systém využívají, přičemž meziroční růst tržeb dosahuje 570 %. Poptávku podporuje zejména to, že se jedná o první sledovač zásilek, který nevyužívá lithiové baterie a rozptyluje tak obavy trhu kolem bezpečnosti a environmentálních dopadů použití lithiových baterií.

Očekávání přepravního a logistického průmyslu, jehož hodnota činí 20 miliard dolarů, stále rostou. Stále více firem z oboru začíná využívat řešení firmy Tive a snaží se získat aktuální informace o svých zásilkách v reálném čase. Řešení Tive jim poskytuje špičkové analytické a další informace, které byly v tomto oboru zatím nepředstavitelné, a otevírá tak zákazníkům nové příležitosti ke zlepšení v případě špatné nebo nesprávné manipulace se zásilkami. Komplexní řešení firmy Tive pro sledování zásilek se těší stále větší oblibě a firmě se daří rychle získávat nové zákazníky.

Vzhledem ke stále rostoucí poptávce po komplexních řešeních firmy Tive pro sledování zásilek nastal správný čas na výrazné posílení schopnosti tuto rostoucí poptávku uspokojit. Díky podpoře fondů RRE Ventures a Two Sigma Ventures a pomoci stávajících investorů NextView Ventures, Hyperplane Ventures, One Way Ventures, Fathom Ventures a dalších nyní firma získala růstový kapitál, který jí pomůže rychleji uvádět nové produkty na trh a přispěje k dalšímu růstu prodeje a tržeb.

Datum zveřejnění

21.12.2020

Zdroj informací

Tive

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.213 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál