Servind

Pro dokonale čistý vzduch

Pro dokonale čistý vzduch

Současná situace související s pandemií nasměrovala naše potřeby do zcela jiných oblastí než dřív. Zaměřujeme se více na bezpečnost - chceme čistý, dokonce sterilní vzduch. V zájmu ochrany sebe a svých blízkých hledáme produkty, které nás ochrání před škodlivými vnějšími faktory. Odpovědí na tyto potřeby může být přenosný LED čistič vzduchu.

Kompaktní a lehce přenosný čistič vzduchu Osram Air Zing Mini poskytuje dnes tolik žádanou ochranu i ve vnitřním prostředí automobilu. Aktivně nasává vzduch, který následně prochází omyvatelným filtrem na bázi titanu. Ten je kontinuálně ozařovaný UV-A LED diodami a díky organické fotooxidaci a fotoredukci odstraní až 99,9 % všech škodlivých virů a bakterií, 90 % formaldehydu, těkavé organické sloučeniny i pachy (nezávisle testováno dle 18801-2015). Takto vyčištěný ionizovaný vzduch se vypouští zpět do prostoru přes horní část pouzdra.

Díky omyvatelnému filtru odpadá nutnost pravidelného dokupování náhradních filtrů. V typickém interiéru automobilu čistič vzduchu Osram Air Zing Mini přefiltruje vzduch za přibližně 30 minut. Namontovat jej lze na přístrojovou desku nebo pomocí magnetů. Napájení je přes přiložený USB kabel.

Díky černému diskrétnímu krytu čistič harmonicky zapadá do interiéru vozidla. Kompaktní design umožňuje jeho instalaci na různá místa ve vozidle. Pohodlná montáž a režim napájení přes USB konektor činí produkt extrémně praktickým a snadno použitelným nejenom v automobilu. Zařízení se osvědčí při použití v dodávkách a větších flotilách firemních vozidel. Dá se rovněž použít na pracovním stole v kanceláři nebo doma.

Datum zveřejnění

27.1.2021

Zdroj informací

Osram

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2526 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál