Servind

Niveus - profesionální čistič vzduchu od výrobce Rupes

Niveus - profesionální čistič vzduchu od výrobce Rupes

Lidé mohou být v práci vystaveni řadě látek, které mají škodlivé účinky na jejich zdraví. Znečištění pracoviště je definováno jako přítomnost viditelných i neviditelných nebezpečných látek, jako jsou mikroprach, bakterie, viry, alergeny, výpary a kouře. Hlavními cestami, kterými se nebezpečné látky dostávají do těla, jsou inhalace, přímý kontakt a polykání.

Nový čistič vzduchu Rupes Niveus je optimálním řešením pro dosažení zdravého prostředí, které zvyšuje ochranu pracovníků. Čistič zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéru, zachycuje mikroprach, alergeny, bakterie a viry.

Díky výkonnému bezuhlíkovému motoru vyčistí Niveus při maximální úspoře energie vzduch v místnosti až o ploše 120 m² nebo objemu 300 m³.

Kontaminovaný vzduch prochází filtrem ULPA třídy U15, který je vyroben z jemné mřížky, zachycující škodlivé částice. UV-C sterilizační komora sterilizuje ultramikroorganismy a filtr s aktivním uhlím čistí vzduch předtím, než je vypuštěn do pracovního prostředí.

Díky kompaktním rozměrům může být čistič instalován na různých místech. Vhodný je například pro kanceláře, školicí centra, zasedací místnosti, zdravotnictví, pohostinství a výrobu.

Rupes Niveus objednávejte u společnosti Bučan s.r.o. (www.bucan.cz), distributora výrobce Rupes pro Českou republiku.

Datum zveřejnění

1.2.2021

Zdroj informací

Bučan

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2542 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál