Servind

Předplacený servis i na splátky

Předplacený servis i na splátky

Volkswagen Financial Services nabízí předplacený servis na auto, tzv. servisní balíčky, nově na splátky, a to jak při pořízení vozu na úvěr či operativní leasing, tak samostatně. Ochrana před nenadálými výdaji na nutný servis auta formou jeho předplacení se tak stává dostupnější pro širší skupinu klientů. Služba kryje jak cenu náhradních dílů, tak práci automechaniků.

„Stále větší počet Čechů vzhledem k současné nejisté situaci hledá způsoby, jak ohlídat výdaje svých domácností a firem a lépe je plánovat. Servisní balíček právě toto umožňuje. Nabízí ochranu před nenadálými výdaji spojenými s provozem vozidla formou předplaceného servisu. Kryje tak náklady spojené s předepsanou údržbou vozu a možnost pořízení na splátky umožňuje rozložit výdaj do více měsíců/let,“ vysvětluje Vratislav Strašil, jednatel Volkswagen Financial Services.

Se servisním balíčkem klienty nemusí trápit obava z růstu inflace, kterou ekonomové očekávají. Ta se může promítnout do zvýšení cen náhradních dílů, materiálu a práce. Klient má však cenu zafixovanou v momentě pořízení servisního balíčku. Riziko růstu cen na sebe bere Volkswagen Financial Services.

Jednou z předností servisního balíčku je jeho navázanost na konkrétní vozidlo. V případě, že se klient rozhodne svůj vůz prodat, může jeho výhody nový majitel čerpat až do naplnění původně nastavených limitů. „Vzhledem k tomu, že má auto díky servisnímu balíčku prokazatelnou servisní historii se zárukou profesionální péče a benefity přecházejí při prodeji na nového majitele, významně tak roste částka, kterou může klient za svůj stávající vůz požadovat,“ doplňuje Vratislav Strašil.

Klienti si mohou vybrat ze dvou variant servisních balíčků. Ty se liší v rozsahu úkonů, které zahrnují. Zatímco varianta Service kryje náklady na servisní úkony specifikované výrobcem (základní i rozšířená prohlídka, palivový filtr, zapalovací svíčky, výměna oleje, olejového filtru a zátky, doplnění brzdové kapaliny ad.), rozšířená varianta Service Plus navíc kryje i výměnu baterie a rozvodového řemene, opotřebení spojky, brzdových destiček a kotouče nebo servis výfukového a palivového systému. tedy vše, co podléhá opotřebení způsobeném běžným užíváním vozu.

Pořízení servisního balíčku není omezeno pouze na skladové nebo nové vozy objednané do výroby. Sjednat se dá i pro již provozovaná auta. Stačí, když má vozidlo před absolvováním první předepsané prohlídky a je staré maximálně dva roky. Servisní balíček je možné zakoupit u prodejce nebo online.

Datum zveřejnění

9.2.2021

Zdroj informací

Volkswagen Financial Services

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2534 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál