Servind

Opel startuje další „čtyřiadvacítku“

Opel startuje další „čtyřiadvacítku“

Každý rok na jaře automobilka Opel rozjíždí svoji kampaň „Opel 24 hodin“. Ta se letos rozjede v pondělí 22. února a potrvá až do soboty 6. března 2021.

Ojedinělá prodejní kampaň přináší nepřekonatelné akční ceny. Například model Insignia GSi lze získat se zvýhodněním 260 000 Kč, přičemž zákazník dostane dokonale vybavený vůz s motorem o výkonu 170 kW (230 k), devítistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol prostřednictvím unikátního systému Twinster AWD.

K výhodným cenám se přidávají další benefity, jako je např. pětiletá záruka se službami Opel asistence nebo vybrané originální příslušenství Opel plošně se slevou 35 %, na vybrané produkty dokonce až 45 %.

Nejsilnějším argumentem, se kterým Opel přichází letos poprvé, je výhodné financování s 0% navýšením. V praxi to znamená, že zákazník vůbec nemusí mít k dispozici celou hotovost, ale svůj vůz splatí v domluvených splátkách, přičemž v součtu nepřeplatí původní cenu vozu ani o korunu.

Letošní „čtyřiadvacetihodinovka“ Opel se kvůli restrikcím pojede především online přes webové stránky www.opel24hodin.cz. V kampani Opel 24 hodin je možné vybírat z nabídky skladových vozů nebo vůz sestavit podle vlastních představ a zadat jej do výroby.

Novinkou v nabídce prodejců bude nový crossover Opel Mokka, který je k dispozici i jako elektromobil. Zájemci si mohou vybrat jakýkoli model z nabídky německé automobilky od Corsy přes Combo Life, Astru, nový Crossland až po SUV Grandland X, luxusní Insignii a Zafiru Life.

V nabídce jsou i užitkové vozy.

Datum zveřejnění

19.2.2021

Zdroj informací

Opel

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3044 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál