Servind

Vyvažovací závaží značky Rotobalance

Vyvažovací závaží značky Rotobalance

Hornicko-hutnická tradice Štiavnických vrchů žije. Jmenuje se Rotobalance a sídlí v srdci regionu v Banské Štiavnici. Firma, která loni oslavila 30 let na trhu, je jediným slovenským výrobcem vyvažovacích závaží a od roku 2021 také staronovým partnerem značky FERDUS.

Výsledkem navázáni spolupráce mezi firmami Ferdus a Rotobalance jsou téměř tři desítky nových produktů v sortimentu předního českého výrobce a prodejce vybavení pro pneuservisy včetně některých méně obvyklých typů vyvažovacích závaží - hlavně pro kategorii Truck/Bus.

Pro osobní vozy je nyní k dispozici atypický pásek samolepících závaží ve skladbě 12x 10 gramů. Je ideální na kola SUV a off-roadů. Druhou novinku reprezentuje ucelená řada naklepávaček RU-7. Ty díky vylepšenému tvaru představují alternativu ke standardní asijské produkci.

V kategorii Moto konkurenční boj ještě více vyostří samolepky 45 g (6x 5 gramů a 6x 2,5 gramu), které nabízejí atraktivní vzhled i vynikající povrchovou úpravu, a to při ceně pouhých 15,90 Kč.

A nezapomnělo se ani na kategorii Truck/Bus. Vedle nových samolepících pásků 4x 25 gramů, respektive 3x 50 gramů zaujmou především celistvé samolepky s hmotnostmi od 50 do 200 gramů. Nedělitelné odlitky maximálně koncentrují hmotnost závaží k aplikačnímu bodu na disku a zlepšují tak jízdní vlastnosti.

Novinky už jsou dostupné v distribuční síti FERDUS.

Datum zveřejnění

19.2.2021

Zdroj informací

Ferdus

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1921 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál