Servind

Stříkací pistole 3M Performance Spray Gun

Stříkací pistole 3M Performance Spray Gun

Společnost Interaction představuje jedinečnou produktovou novinku od dodavatele 3M. Jedná se o novou stříkací pistoli 3M Performance Spray Gun 2v1. Jde o měnitelný systém stříkání gravitační nebo tlakový.

Tento systém nahrazuje dvě různé pistole. Je použitelný pro širokou škálu materiálů. Pistole je velmi lehká a kompozitové tělo pistole odolává nárazům. Je zcela kompatibilní se systémem 3M PPS 2.0. Další výhodou je snadná údržba, protože pistole zůstává čistá a mění se pouze trysky. Díky tomu její použití snižuje náklady a čas nutný k čištění klasické pistole. Je neustále připravena na nanášení barvy a nikdy se nezašpiní.

Hlavní výhodou je univerzálnost - pistole je použitelná jak pro gravitační, tak pro průmyslové tlakové nanášení barvy. Gravitační systém stříkání je určen primárně pro auto lakovny i jiné provozy. Určeno je pro stříkání plniče, barev a laků. Jsou pro něj k dispozici různé velikosti trysek pro různé materiály.

Pomocí kitu lze pistoli snadno přestavět na tlakové nanášení barvy. Tlakový systém stříkání je určen primárně pro průmyslové lakovny. Určen je i k aplikaci lepidel, tmelů a obdobných materiálů. Opět jsou k dispozici různé velikosti trysek pro různé materiály. Po jeho použití lze pistoli snadno přestavět zpátky na gravitační stříkání barvy.

Navíc je zde jedinečná akce do 30. 4. 2021 - ke každé objednávce pistole nebo sady je 3M bunda zdarma.

Pro více informací kontaktujte obchodní zástupce společnosti Interaction.

Datum zveřejnění

22.2.2021

Zdroj informací

Interaction

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2441 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál