Servind

Porsche Inter Auto CZ na týden uzavře pobočky

Porsche Inter Auto CZ na týden uzavře pobočky

Společnost Porsche Inter Auto CZ, největší prodejce nových vozů v ČR, se rozhodla učinit v boji s epidemií koronaviru zásadní krok a jako velká firma se rozhodla být ostatním příkladem. Od pondělí 15. do soboty 20. března 2021 vyhlásí svůj lockdown: absolutně uzavře svoje pobočky, zaměstnance nechá povinně doma a maximálně omezí kontakty mezi personálem a veřejností.

Nelehké pandemické období, kterému se společnost Porsche Inter Auto CZ už loni postavila čelem, a to i po obchodní stránce, bohužel nebere konce. A protože naprostou prioritou je zdraví, rozhodli se v PIA učinit zásadní krok v boji proti pokračující epidemii.

„Celá republika prochází velmi těžkým a bohužel zatím nekončícím obdobím, které nemá obdoby. Protože si plně uvědomujeme závažnost pandemické situace, rozhodli jsme se lockdown podpořit přímo ve vlastních řadách. Příští týden kompletně uzavřeme všechny svoje provozovny po celé České republice a také pražskou centrálu firmy. Věřím, že když téměř tisícovce našich zaměstnanců dáme povinné týdenní volno, pomůžeme nejen naší společnosti, ale přispějeme velkou měrou ke zlepšení epidemické situace v Česku,“ vysvětluje jednatel společnosti Porsche Inter Auto CZ Michael Antosch situaci, která čeká PIA příští týden.

Management Porsche Inter Auto ČR, který začátkem roku 2021 prošel řadou změn, si tímto krokem vzal za cíl bojovat proti Covidu-19 ve vlastních řadách a být i vzorem pro ostatní, kteří stále berou tuto fatální nemoc, postihující čím dál mladší ročníky lidí, na lehkou váhu.

„Pevně věřím, že týdenní uzavření všech jedenácti poboček po celé naší republice a izolace našich bezmála 1000 zaměstnanců nám v boji proti covidu-19 pomůže. Sami jsme ve svých řadách registrovali jisté procento nakažených, což bereme velmi osobně – zdraví našich zaměstnanců je pro nás otázkou číslo jedna. Neméně důležité je také zdraví našich zákazníků. Z tohoto důvodu jsme všechny naše showroomy vybavili termokamerami, které již při vstupu do prostor salonu dokážou zachytit člověka se zvýšenou teplotu. Doufám, že budeme inspirací a společně se co nejdříve vrátíme k normálnímu životu. Každý totiž musí začít u sebe – tak jako my v PIA,“  dodává Michael Antosch.

Datum zveřejnění

12.3.2021

Zdroj informací

Porsche Inter Auto CZ

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1951 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál