Servind

Ford otevírá vlastní obchod na eBay

Ford otevírá vlastní obchod na eBay

Automobilka Ford v Německu otevřela svůj první obchod na platformě eBay. Zákazníci si zde mohou objednat příslušenství přímo od výrobce a nechat si je doručit domů. Díky tomu je Ford v Kolíně nad Rýnem prvním výrobcem automobilů, který má svůj vlastní obchod eBay spravovaný ze svého německého ústředí. Ford prostřednictvím tohoto nového prodejního kanálu oslovuje přibližně 20 milionů uživatelů.

V nabídce je více než 1200 dílů příslušenství - od tažných zařízení až po nabíjecí stanice pro elektromobily a plug-in hybridy. Obchod eBay doplňuje vlastní on-line obchod Fordu, který existuje od roku 2017, a prodejní kanály prostřednictvím servisních partnerů. „Naši partneři Fordu jsou a zůstanou nejdůležitějším kontaktním místem pro naše zákazníky,“ zdůrazňuje ředitel zákaznického servisu D-A-CH ve společnosti Ford-Werke Jörg Pilger.

Nejoblíbenějšími položkami v internetovém obchodě jsou zatím přepravní systémy jako nosiče kol, rohože nebo vany do zavazadlového prostoru. „Autodíly a příslušenství jsou po léta jednou z našich největších produktových kategorií. Se společností Ford trh rozšiřujeme partnerství s automobilovým průmyslem o významného výrobce,“ říká ředitel eBay Motors Andreas Wielgoss.

Kromě prodeje příslušenství chce Ford od dubna na eBay nabízet také poukázky Economy Service. Zákazníci je mohou použít k zaplacení další služby značkového servisu předem za pevnou cenu a domluvit si schůzku se zúčastněnými maloobchodníky.

Datum zveřejnění

15.3.2021

Zdroj informací

Vladimír Rybecký

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

E-shop

Page generated in 0.2646 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál