Servind

MyPeugeot: aplikace usnadňující život

MyPeugeot: aplikace usnadňující život

Aplikace MyPeugeot, která je zdarma dostupná na platformách iOs i Android, umožňuje v rámci stejného rozhraní spravovat všechny služby související s vozem. Jedním kliknutím je možné zobrazit kompletní statistiky jízd, celou servisní knížku, plánovat další servisní úkony, získat přístup k úplné dokumentaci vozidla nebo si naplánovat cestu pomocí telefonu.

Aplikace MyPeugeot byla navržena tak, aby usnadnila každodenní život zákazníků značky. Na jediném rozhraní tak spojuje většinu informací o vozidle. Dojezd a statistiky o jízdě jsou okamžitě dostupné z jednoho ovládacího panelu. Informace o spotřebě paliva nebo elektřiny, nákladech, celkové době jízdy či poloze vozidla díky automaticky zaznamenanému parkování má tak uživatel na dosah ruky.

Aplikace MyPeugeot také zákazníkům Peugeot umožňuje spravovat údržbu svého vozu. Jediným kliknutím získají přístup k celé servisní knížce, vidí, jaká nutná údržba je čeká, mohou si plánovat návštěvy v servisu a příští servisní úkony. Síť Peugeot se stává ještě dostupnější díky možnosti domlouvat si termíny on-line nebo se spojit se službou Peugeot Assistance.

MyPeugeot zahrnuje i služby určené pro plug-in hybridy a elektromobily. Se službou e-Remote Control je po připojení vozidla k dobíjecí stanici možné řídit průběh dobíjení z telefonu. Uživatel může kdykoli spustit nabíjení nebo ho naplánovat na dobu, kdy bude využívat výhodnější tarif ceny elektřiny. Může také v reálném čase sledovat zbývající dobu dobíjení. Aplikace ho upozorní v případě neočekávaného přerušení nabíjení nebo při plném dobití akumulátoru.

Stejná služba umožňuje předem nastavit teplotu ve vozidle tak, aby bylo možné vyjet na silnici za optimálních podmínek komfortu. Kabina se vyhřeje nebo ochladí bez ohledu na to, zda je vůz připojen do sítě. Služba e-Remote Control také nabízí možnost předvídat a plánovat časové úseky pro nastavení teploty podle potřeb každého z uživatelů.

MyPeugeot umožňuje rovněž:

- zvýšit si znalosti o řízení díky přístupu k řadě užitečných informací, jako jsou identifikace kontrolky na přístrojové desce, žádost o pomoc týkající se dotykového displeje, aktualizace multimediálního systému vozidla nebo přístup k celé palubní dokumentaci

- připravit si cestu předem přes telefon - trasa se automaticky zobrazí v navigačním systému vozu

Zákazník získává prostřednictvím rozhraní rovněž přístup ke všem novinkám značky Peugeot, jako jsou speciální nabídky, soutěže, automobilové akce a nové technologie.

Datum zveřejnění

28.3.2021

Zdroj informací

Peugeot

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2653 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál