Servind

Novinka v autopojištění

Novinka v autopojištění

Generali Česká pojišťovna, která má ve svém portfoliu 2,3 milionu vozidel, přináší novinku - s jednou smlouvou motorista získá povinné ručení i havarijní pojištění, a to v jejich maximálních variantách. Při pořízení varianty povinného ručení Comfort Plus získává motorista automaticky také havarijní pojištění All Risk Plus. Podobně při sjednání havarijního pojištění All Risk Plus je v jeho ceně zahrnuto povinné ručení Comfort Plus. Balíček zahrnuje řadu novinek, vč. pojištění GAP pro starší vozidla až do 6 let věku. U parciálních škod je garance jejich likvidace do 3 dní, jinak klient neplatí spoluúčast.

„Motoristé dostávají kompletní propojištěnost na jedné smlouvě a za výhodnou cenu zároveň maximální benefity z naší nabídky. Některé z nich navíc uvádíme pro klienty v premiéře,“ vysvětluje senior manažer pojištění motorových vozidel v Generali České pojišťovně Tomáš Kabele.

Balíček Plus v případě povinného ručení přináší tři výrazná vylepšení. První z nich jsou pojistné limity navýšené na 300 milionů korun, tedy na hodnotu, která na českém trhu nemá obdoby. Součástí smlouvy je i pojištění odpovědnosti na škody způsobené při jízdě na (elektro)kole či (elektro)koloběžce (i mezi motoristy jsou často cyklisté), a to do částky 1 milionu korun.

V ceně balíčku je pak také asistence XL, která nabízí mimo jiné i bezlimitní odtah v rámci Evropy. Tato varianta asistenčních služeb se standardně připojišťuje extra a ročně stojí 1500 Kč.

V případě havarijního pojištění balíček Plus u allriskové varianty kromě výše zmíněného přidává i zcela nové benefity, které na trh General Česká uvádí premiérově. Součástí smlouvy je automaticky i GAP pojištění, které se nově nabízí pro vozidla až do 6 let věku. „Reagujeme tak na požadavky klientů, kteří tento typ pojištění chtějí i pro svá zánovní auta. Na trhu jde o ojedinělý přístup,“ vysvětluje Tomáš Kabele. Klienti z řad motoristů mají možnost toto připojištění sjednat i k jiným variantám havarijního pojištění po dobu maximálně tří let.

Další inovace se týkají oblasti likvidace škod. V balíčku Plus motorista najde garanci - pokud parciální škoda na jeho vozidle nebude vyřešena do tří pracovních dnů od dodání všech podkladů do pojišťovny nebude klient hradit spoluúčast. „Jasně tím dáváme najevo, že kvalitní a rychlá likvidace je pro nás zásadní. Stejně jako ambice mít spokojeného klienta,“ vysvětluje nový přístup Tomáš Kabele.

Generali Česká navíc nově přináší možnost fixní spoluúčasti. Motorista se tak může rozhodnout, že místo obvykle procentuálně vyjádřené spoluúčasti (např. min. 5 %, nejméně však 5000 Kč) vybere do pojistné smlouvy jen konkrétní fixní částku (1000, 5000, 10 000, 20 000 nebo 30 000 Kč). Tato možnost je v nabídce pro všechny varianty havarijního pojištění.

Varianty pojištění Plus přináší jak u povinného ručení, tak u havarijního pojištění garanci nezměněné ceny po dobu tří let. Ta je navíc u obou typů pojištění doplněna výhodou, že první pojistná událost nemá vliv na pojistné. „Pokud řidič během tří let nabourá jen jednou, i když by to bylo jednou řešené z povinného ručení a jednou z havarijního pojištění, cena pojistného se mu za tu dobu nezmění,“ vysvětluje Tomáš Kabele.

Datum zveřejnění

8.4.2021

Zdroj informací

Generali Česká pojišťovna

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.264 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál