Servind

Společnost RS Kunststoff je nyní součástí skupiny MEWA

Společnost RS Kunststoff je nyní součástí skupiny MEWA

Praha, duben 2021: Výrobce plastových produktů RS Kunststoff GmbH je nyní stoprocentní dceřinou společností skupiny MEWA. Oba podniky spojuje více než 20 let úspěšné obchodní spolupráce. Specialisté sídlící v německém Hanau se věnují technologii vstřikování plastů a vyrábí například naše bezpečnostní kontejnery Safety Container SaCon. Ty představují nedílnou součást systému služeb MEWA a RS Kunststoff GmbH jich pro společnost MEWA vyrobí každý rok 100 000 kusů. Ve vzduchotěsně uzavíratelných bezpečnostních kontejnerech se po celé Evropě přepravují a skladují naše čisticí utěrky se systémem opětovného využití.

„Jsme rádi, že je společnost RS Kunststoff nejen našim dlouholetým obchodním partnerem, ale patří už také jako lídr v inovativních technologiích formování plastů do skupiny MEWA,“ vysvětluje Bernhard Niklewitz, člen představenstva skupiny MEWA. Vedení společnosti dále zůstává v rukou dosavadních jednatelů Reinharda Schütze, Björna Roße a Ralfa Roße. Obchodní aktivity budou pokračovat beze změn, zůstává také všech 70 zaměstnankyň a zaměstnanců.

„Při našem podnikání zodpovídáme za lidi, kteří pro nás pracují,“ říká Reinhard Schütz, jednatel RS Kunststoff. „Jako součást mezinárodně působící skupiny MEWA můžeme nabídnout dlouhodobě jistý pracovní poměr,“ dodává. RS Kunststoff je expertem na technologii vytlačovacích forem a vstřikovací techniku. Věnuje se inovativním způsobům tvarování plastů a nabízí řešení nejrůznějších zakázek.

 

Datum zveřejnění

21.4.2021

Zdroj informací

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2575 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál