Servind

Scania se připravuje na budoucnost

Scania se připravuje na budoucnost

Jelikož lze v brzké době očekávat rychlý technologický posun a vznik nových obchodních modelů, rozhodla se společnost Scania přizpůsobit průmyslovou i obchodní část organizace a zaměřit se na rozvoj podnikání tak, aby byla ještě lépe připravena na to, co přinese budoucnost.

Změny spočívají ve spojení výzkumu a vývoje, výroby, logistiky a nákupu do jedné organizace Industrial Operations. Díky tomu se společnost bude moci důkladněji soustředit na zvyšování produktivity a optimalizaci toků a bude lépe připravena na nová řešení v procesu transformace.

V obchodní organizaci se současná prodejní a servisní síť spojí s útvarem pro poskytování finančních služeb zákazníkům s cílem reagovat na vyšší úroveň integrace v rámci budoucích zákaznických řešení. Tato organizace se nazývá Commercial Operations.

Kromě toho byla také zřízena nová divize Mobility Solutions. Je výsledkem fúze společností Autonomous Solutions a LOTS Group, která je stoprocentní dceřinou společností. Obě společnosti již dříve fungovaly s obchodním modelem orientovaným více na služby a s jinými zákazníky, než jsou tradiční kupující těžkých vozidel a služeb.

Vznik nové organizace vstoupil v platnost 7. května 2021.

„Na naší transformační cestě učiníme obrovský skok k tomu, abychom přizpůsobili společnost Scania budoucnosti a pokračovali v podpoře přechodu směrem k udržitelnému systému dopravy. Již dříve jsme provedli převratné změny, jako byla naše modularizace a optimalizace toků. Nyní nastal čas na další takový krok. Hodláme se ve větší míře zaměřovat na flexibilitu a rychlost, ale kromě toho budeme také klást důraz na hodnotové toky a ještě intenzivněji usilovat o rozvoj podnikání. Díky rozmanitému pracovnímu prostředí a vedení založenému na hodnotách jsme si jistí, že tento tým a naše nová struktura umožní naší velké rodině Scania i nadále zůstat pro naše zákazníky silným partnerem,“ říká prezident a generální ředitel společnosti Scania Christian Levin.

Datum zveřejnění

18.5.2021

Zdroj informací

Scania

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1909 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál