Servind

Zetor slaví 75. výročí na Zemi živitelce

Zetor slaví 75. výročí na Zemi živitelce

Letos proběhne již Konec srpna bývá pro značku Zetor již tradičně ve znamení posledních příprav na agrosalon Země živitelka. její 47. ročník a červené traktory z Brna budou opět součástí expozice. Expozici Zetor najdete od 26. do 31. srpna na českobudějovickém výstavišti na venkovním prostranství, volná plocha č. 301. Protože se loňský ročník výstavy z důvodu nepříznivé situace v souvislosti s pandemií nekonal, návštěvníci si tak přehlídku současné produkce traktorů Zetor mohou prohlédnout po opravdu dlouhé době.

Účast Zetoru na mezinárodní výstavě Země živitelka je tradice, jeho expozice nechyběla na žádném z dosud pořádaných ročníků. Letos se návštěvníci mohou těšit na traktory napříč výkonovým rozpětím 80 až 170 k. Chybět nebude ani inovovaný model Zetor Major CL 80 v emisním stupni Stage V vylepšený o řadu novinek. Jeho sériová výroba byla zahájena v květnu. Kromě inovované řady Major budou k vidění také zástupci modelových řad Proxima, Forterra a Crystal.

Země živitelka patří k největším výstavám svého druhu se zaměřením na zemědělský sektor. V roce 2019 se jejího 46. ročníku účastnilo 581 vystavovatelů z 19 zemí celého světa a 123 017 návštěvníků. S ohledem na vývoj epidemiologické situace budou letos ve zvýšené míře využívány především venkovní prostory a bude tomu také přizpůsoben tematický program výstavy.

Datum zveřejnění

24.8.2021

Zdroj informací

Zetor Tractors

Foto: Zetor Tractors

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2302 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál