Servind

Novinka u Alcar Bohemia - pneumatiky Falken

Novinka u Alcar Bohemia - pneumatiky Falken

Novou položkou v nabídce společnosti Alcar Bohemia jsou pneumatiky japonské značky Falken. Manažer marketingu společnosti Alcar Jiří Polívka nám o nich řekl: „Jedná se o pneumatiky japonské značky Falken, které chceme prodávat za velmi příznivou cenu, ačkoliv se jedná o kvalitní pneumatiky dobře hodnocené například v testech rakouského autoklubu ÖAMTC. Ten se týká zimní pneumatiky EuroWinter HS01, která zde získala hodnocení „Doporučeno“ a vysoké skóre v jízdě na suchu i na sněhové pokrývce.“

Nosnou pneumatikou japonské značky Falken pro zimní sezónu je Falken EuroWinter HS01. V září 2021 získala tato pneumatika hodnocení „Doporučeno“ v testu zimních pneumatik pořádaném rakouským automotoklubem ÖAMTC. Testováno bylo celkem 16 zimních pneumatik v rozměru 195/65R15. Falken EuroWinter HS01 přesvědčil nezávislé hodnotitele zejména na sněhu a na suché vozovce se skórem 2,3 (za ovladatelnost na suchu) a 2,4 (za jízdu na sněhu). Recenzenti velmi kladně hodnotili i spotřebu paliva.

Po skvělých výsledcích a vítězství v testech letních pneumatik Falken Azenis FK510 je to další potvrzení špičkové kvality japonských pneumatik značky Falken.

Datum zveřejnění

19.10.2021

Zdroj informací

Alcar Bohemia

Foto: Alcar Bohemia

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2014 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál