Servind

Profesionální leštění

Profesionální leštění

Značka Menzerna působí na trhu již od roku 1988 a nastavuje standardy ve vývoji i výrobě profesionálních lešticích past pro průmysl i obchod. Díky jejich inovativním směsím a lešticím procesům zajišťuje použití těchto produktů prvotřídní výsledky.

Pracujte ekonomicky

Menzerna nabízí výkonný, variabilní a spolehlivý systém leštění v souladu se standardy průmyslových firem. Má uživatelsky přívětivý proces leštění, v němž lze materiály hospodárně využít. Materiály Menzerna chrání povrch před vlivy prostředí. Perfektní výsledek zajistí leštění bez obsahu silikonů.

Lešticí pasty Menzerna odstraňují škrábance, potekliny, přestřiky, šmouhy, skvrny a hologramy. Menzerna nabízí produkty různých úrovní lesku.

Červená řada HEAVY CUT

Řada Heavy Cut se perfektně hodí k leštění po hrubém broušení. Vysoce výkonné pasty jsou určené na velké škrábance, přestřiky a rozleštění ploch, které jeví známky používání. Inovativní a vysoce abrazivní jednokrokové produkty s nejnovější technologií zanechávají krásně lesklý povrch vrchních laků.

Z řady Heavy Cut můžete vybírat pasty HC300 GreenLine, HC400, HC400 GreenLine, HC1000 a HC1100.

Žlutá řada MEDIUM CUT

Lešticí pasty Medium Cut jsou ideální pro leštění ploch, které jeví známky používání a mají mírné škrábance nebo drobná poškození. Lešticí pasty z řady Heavy Cut působí velmi rychle, a to díky kombinaci broušení a leštění. Vytvoří povrch s brilantním leskem.

Produkty, které patří do řady Medium Cut jsou MC2000, MC2400, MC2500. Každá z past má jiný poměr brusného výkonu a lesku, takže je můžete kombinovat a používat na různé povrchy.

Zelená řada FINISH

Pasty Finish se používají pro finální úpravu povrchu. Celá řada obsahuje hrubší i velmi jemné pasty. Lze s nimi tedy odstranit velké i malé škrábance, hologramy a zajistit perfektní výsledek leštění v jedinečné kvalitě.

V zelené řadě lze vybírat z past pod čísly 3000, 3500, 3800.

Modrá ochranná řada PROTECTION

Pro vytvoření ochranné vrstvy, která ochrání povrch před nepříznivými vlivy počasí, je ideální použít ochranné produkty, které zajistí dokonalý lesk a ještě ochrání bezbarvý lak. Řada Protection obsahuje produkty, které odpuzují vodu, mají extrémně dlouhou životnost, ochrání proti povětrnostním vlivům, zvyšují hodnotu povrchu vozidla a oslnivý lesk.

Celá řada obsahuje Power Lock Ultimate, karnaubský vosk Liquid Carnauba, Sealing wax a lešticí pastu a vosk Power Protect Ultra 2v1.

Jednokroková lešticí pasta 3v1

Pokud chcete všestranný produkt, který odstraní škrábance, šmouhy, hologramy i jiné defekty povrchu a zároveň zajistí dlouhotrvající ochranu a extra lesklý povrch, sáhněte po jednokrokové lešticí pastě 3v1. Tento speciální produkt obsahuje všechny kroky v jednom a usnadní tak práci, kterou navíc provedete rychleji.

Nechcete přemýšlet nad složením past a potřebujete sáhnout po něčem spolehlivém?

Řešením jsou balíčky vytvořené na míru pro každého uživatele. Hobby balíček s jednokrokovou pastou, spreje pro obnovu lesku a lešticí utěrkou využije každý, kdo si chce doma vyleštit svého plechového miláčka.

Profi balíček zajistí broušení i leštění pomocí past HC400, 3v1, kontrolním sprejem i lešticími kotouči a utěrkou. Balíček Profi Max byl vytvořen pro profesionály v oboru s nejnáročnějšími požadavky.

Všechny balíčky jsou k dispozici na eshopu společnosti Toplac, která produkty Menzerna prodává (Eshop.toplac.cz).

Datum zveřejnění

23.12.2021

Zdroj informací

Toplac

Foto: Toplac

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3112 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál