Servind

Český Shell s novým generálním ředitelem

Český Shell s novým generálním ředitelem

Počátkem letošního roku se generálním ředitelem společnosti Shell Czech Republic a.s. stal Daniel Vagaský. V čele společnosti nahradil Pavla Lose.

Daniel Vagaský v Shellu působí od roku 2004, kdy nastoupil do oddělení Business Finance. Nejprve zastával lokální pozice a později se přesunul do regionálního managementu financí oddělení Shell Fleet Solutions pro střední a východní Evropu. Na pozici generálního ředitele Vagaský vstupuje z role ředitele oddělení Commercial Road Transport pro Českou republiku a Slovensko, kde vede svůj tým na cestě k dekarbonizaci nákladní dopravy. Současně bude také zastávat post předsedy představenstva společnosti Shell Czech Republic, která v České republice provozuje síť 181 čerpacích stanic. Vedle toho společnost poskytuje také komplexní řešení mobility pro firmy prostřednictvím své divize Shell Fleet Solutions, zásobuje mezinárodní letiště leteckým palivem a prodává motorové oleje korporátním klientům. Shell rovněž prodává zemní plyn komerčním zákazníkům.

„Mým úkolem v roli generálního ředitele je vést společnost Shell coby lídra na cestě energetické transformace. Žijeme v době zásadních změn, které přinášejí příležitosti pro inovativní řešení s přímým dopadem na energeticky udržitelnou budoucnost dopravy. Vynasnažíme se, aby Shell v České republice i nadále zůstal volbou číslo jedna pro naše zákazníky a obchodní partnery,“ uvedl nový generální ředitel Vagaský.

Datum zveřejnění

26.1.2022

Zdroj informací

Shell Czech Republic

Foto: Shell Czech Republic

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1948 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál