Servind

Obchod i dobrá nálada při SAG Expo 2022

Obchod i dobrá nálada při SAG Expo 2022

Prodejní a prezentační akce SAG Expo 2022 v Letňanech přinesla do nelehké doby pozitivní dobrou náladu, a to nejen díky krásnému slunečnému dni. Po tříleté pauze se odborníci z oboru mohli se svými obchodními partnery opět setkat osobně. Výtečná organizace, nabízející zábavu i relax a občerstvení pro celou rodinu, přilákala obrovské množství specialistů z autoservisů a prodejců autodílů – odhadem se v Letňanech sešlo kolem 4500 lidí, z nichž velká část z nich byla doprovázena manželkami a dětmi.

Tím hlavním na expu ale byl obchod. Své výrobky a služby pro odborníky z oboru autoservisů a aftermarketu zde kromě zastřešující společnosti SAG nabízelo 74 renomovaných dodavatelů náhradních dílů, servisního vybavení ale i autokosmetiky, provozních kapalin a různých doplňků. Pohled do jednotlivých expozic během celého dne potvrzoval, že po obchodní stránce byla akce mimořádně úspěšná, a to jak z pohledu společnosti SAG, tak i jednotlivých vystavovatelů. Úspěšná byla i pro kupující. Ti totiž mohli využívat mimořádné veletržní slevy. Pro své zákazníky společnost SAG navíc na Expu umožnila další zvýhodnění jejich poukázek na garážovou techniku získaných ve velké Jarní akci.

Společnost Swiss Automotive Group CZ představila nové trendy v oblasti vývoje a oprav automobilů, včetně svých dvou nových servisních konceptů CarXpert a TechXpert, postupně zastřešujících dřívější aktivity jejích partnerů. Mnozí vystavovatelé návštěvníkům kromě prezentací svých produktů během dne nabídli také workshopy a semináře.

Význam celé akce podtrhla společnost Bosch tím, že jako hlavní cenu do tomboly věnovala jeden ze svých vrcholných současných produktů, jehož význam pro autoservisy rychle roste – zařízení pro kalibraci asistenčních systémů DAS 3000 v hodnotě 229 000 Kč. Neustále přeplněná expozice společnosti Bosch, kde byly hlavní atrakcí ukázky využití tohoto zařízení, dokládala mimořádný zájem a důležitost tohoto zařízení.

Celodenní akce byla v horkém slunečném dni náročná, ale velmi přínosná. Přitom opět prokázala nezastupitelnost osobních kontaktů. Swiss Automotive Group CZ pro své obchodní partnery a zákazníky k tomu navíc připravila skutečně přitažlivý koncept.

Datum zveřejnění

13.06.2022

Zdroj informací

Vladimír Rybecký

Foto: Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:

E-shop

Page generated in 0.2765 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál