Servind

Servis na vodíkové vozy Toyota

Servis na vodíkové vozy Toyota

Karlovarský autorizovaný partner Toyoty Auto Eder dokončuje první tuzemskou specializovanou servisní dílnu pro vozy jezdící na vodík. Nový servis cílí na tzv. stupeň Alfa, což je nejvyšší možná úroveň servisního zázemí, která umožní komplexní servisní opravy modelu Mirai včetně zásahů do systému palivových článků vozidla.

„V praxi to znamená, že Auto Eder bude moci jako první servis Toyoty v ČR provádět veškeré opravy vodíkového modelu Mirai,“ říká Jan Eder, ředitel karlovarského prodejního zastoupení. Po otevření první vodíkové čerpací stanice v Česku Toyota počítá s nárůstem prodejů modelu Mirai.

V rámci úprav zázemí pro servis vodíkových vozů investuje dlouholetý partner Toyoty do nových prostor pro servis, karosárny a lakovny, nového dílenského vybavení a také zcela nové dílny pro přestavby vozidel. Auto Eder se dlouhodobě specializuje na speciální přestavby vozů Toyota například pro potřeby záchranných složek.

Příležitost vydat se do Karlových Varů budou mít fanoušci značky již tento pátek a sobotu, kdy se do Karlových Varů přesouvá celorepubliková roadshow Toyoty Beyond Zero. Vedle dalších nízkoemisních novinek si budou moci prohlédnout, případně vyzkoušet právě i druhou generaci vodíkového vozu Mirai. K vidění budou i modely Corolla Cross (zcela nový hybrid 5. generace), RAV4 plug-in hybrid nebo bateriový elektromobil Toyota bZ4X.

Roadshow Beyond Zero začala 7. září v prostorách centra Emil Frey na pražském Černém mostě a skončí 4. listopadu v showroomu Dolák v Českých Budějovicích.

Datum zveřejnění

16.09.2022

Zdroj informací

Toyota

Foto: Toyota

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2632 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál