Servind

Projekt AE-Mobility se představuje

Projekt AE-Mobility se představuje

Projekt AE-Mobility činí další krok v rámci modernizace společnosti a rozšíření komplexních služeb v oblasti elektromobility. K projektu se připojilo 17 automobilových značek a čtyři nejvýznamnější leasingové společnosti. Díky tomu může projekt AE Mobility zajistit nejširší nabídku elektromobilů na českém trhu.

„Elektromobilita je zde, i když zatím není dostupná pro každého. Smyslem naší aktivity není zajistit prodej elektromobilů, ale zprostředkovat komplexní projekt zahrnující i financování a zajištění dobíjení. V rámci komplexity služeb chceme pro zákazníky navrhnout vše potřebné a zajistit realizaci včetně vyřízení dotací. Jsme připraveni obsloužit nejširší zákaznické skupiny - lidi, firmy i státní a městské úřady. Naším cílem je nabídnout zajištění všeho maximálně rychle. Abychom zajistili maximální kvalitu, spojili jsme se s nejlepšími odborníky z potřebných oblastí a vytvořili náš „dream team“, který vám zde představujeme,“ upřesnil Radek Donner.

Při představení projektu spolumajitel Auto Elso Radek Donner zajistil možnost na jednom místě vyzkoušet 30 testovacích vozů od Dacie Spring až po Porsche Taycan, a to včetně novinek v oblasti elektrických užitkových vozů. Testovací jízdy doplnily přednášky a osobní konzultace s partnery projektu, kteří pozvaným hostům kromě detailního představení vozů odpovídali i na dotazy související s budoucností elektromobility, financováním nákupu elektromobilů, veřejného, firemního a domácího nabíjení ale i s možnostmi získání dotací.

Nad akcí AE-Mobility převzalo záštitu Ministerstvo životního prostředí a nedílnou součástí programu je představení komplexní služby pro státní správu.

Jak se nápad na komplexní služby pro elektromobilitu rodil? „Několik posledních let jsem v hlavě nosil myšlenku na nový projekt, který by pomohl zjistit, zda je pro konkrétního klienta elektromobilita přínosem a pokud ano, najít komplexní řešení ušité na míru zákazníka a to včetně samotné realizace všech položek od fotovoltaické elektrárny, bateriového úložiště, přes návrh a zapojení nabíječek a wallboxů doma či ve firmě, až po zajištění čerpání dotací,“ řekl Radek Donner.

„Nyní, když mám kolem sebe konečně ten správný tým nadšenců, který táhne za jeden konec provazu, nastal čas na realizaci této myšlenky. Otázka, zda elektromobilita ano či ne již byla zodpovězena a čím déle budeme odkládat diskusi na toto téma, tím méně času budeme mít na nalezení řešení. Proto jsme oslovili špičkové odborníky ve svých oborech a stojíme na startu projektu AE- Mobility, který sdružuje renomované partnery z oblasti řešení veřejného, firemního i domácího nabíjení, fotovoltaických elektráren a bateriových úložišť, z oblasti dotací, a instalačních firem,“ upřesnil spolumajitel Auto Elso Radek Donner.

Datum zveřejnění

04.10.2022

Zdroj informací

AE-Mobility

Foto: Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3317 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál