Servind

Novinky Bosch pro servisy a aftermarket

Novinky Bosch pro servisy a aftermarket

Společnost Bosch bezpečně a úspěšně doprovází autoservisy a trh s náhradními díly v desetiletí změn. Nabízí nové testovací a diagnostické zařízení, software a náhradní díly Bosch pro práci se všemi typy pohonných jednotek.

Divize Bosch Automotive Aftermarket na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem představila širokou škálu inovací a novinek pro autoservisy. Díky nim mohou nezávislé a víceznačkové servisy provádět diagnostiku, údržbu a opravy i nejnovějších modelů vozidel efektivně a ve vysoké kvalitě. Nové testovací a diagnostické nástroje Bosch, vybavené nejmodernějšími měřicími metodami, umožňují testování v souladu s aktuálními legislativními požadavky.

Společnost Bosch zkrátila na polovinu čas potřebný k nastavení cílové polohy kalibračního a seřizovacího zařízení DAS 3000 pro seřízení asistenčních systémů řidiče.

Přístup k chráněným údajům o vozidle prostřednictvím diagnostického softwaru Esitronic byl rozšířen o významné výrobce aut Ford, Porsche a Tesla.

Měřící přístroj Bosch BEA 090 přichází s novou metodou měření emisí výfukových plynů moderních vozidel se vznětovými motory.

Testovací stolice DCI 200 pro jednotlivé vstřikovače Common Rail umožní úsporné testování moderních vstřikovačů nafty.

„Ještě nikdy v historii automobilismu se servisy nemusely vyznat v tolika technologiích najednou. Dosud se musely především dobře orientovat ve spalovacích motorech – k nim se právě nyní přidávají nejrůznější hybridní pohonné jednotky a elektromotory. A brzy se přidají i palivové články. Bosch je pro servisy spolehlivým partnerem při řešení těchto všech obrovských technických výzev,“ řekl na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu prezident divize Bosch Automotive Aftermarket Rupert Hoellbacher.

Všechny novinky společnosti Bosch pro vybavení autoservisů a aftermarket postupně představíme detailně na našich stránkách a v listopadovém vydání magazínu Autoservis a mobilita.

Datum zveřejnění

18.10.2022

Zdroj informací

Bosch

Foto: Bosch

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2458 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál