Servind

Meritor prodlužuje záruku pro repasované brzdové třmeny

Meritor prodlužuje záruku pro repasované brzdové třmeny

Společnost Meritor, přední dodavatel originálního vybavení systémů brzd, oznámila, že rozšířila svou záruku na všechny repasované brzdové třmeny na dva roky bez omezení počtu ujetých kilometrů.

Prodloužená záruka, která odráží širokou poptávku po repasovaných hlavních komponentech, se bude vztahovat na evropský trh s náhradními díly pro nákladní automobily a autobusy, které nakupují repasované třmeny Meritor.

Nezávislý trh s náhradními díly dává repasovaným komponentům stále větší přednost, a to díky jejich ekologickým a nákladovým výhodám.

Dvouletá záruka bez omezení, prodloužená o rok, se vztahuje na všechny repasované třmeny značky Meritor určené pro autobusy, autokary, kolejová vozidla a přívěsy - včetně těch s vysokými provozními cykly.

Společnost Meritor si pro brzdové třmeny svých vozidel vybírá mnoho automobilek díky jejich technickým parametrům.

Andy Hill, Senior Business Line Manager Aftermarket Europe ve společnosti Meritor, řekl: „Snažíme se, aby repasované výrobky Meritor měly stejný výkon jako originální. Používáme stejné komponenty nebo komponenty testované podle stejných norem. Tato prodloužená záruka odráží naše přesvědčení, že tyto standardy lze zajistit konzistentně u všech zákazníků. Naším cílem je pokračovat v dalším rozvoji technologie repasování po mnoho dalších let, což odpovídá cílům udržitelnosti našich zákazníků a cílům našeho podnikání.“

Společnost Meritor je předním světovým dodavatelem řešení pro hnací ústrojí, mobilitu, brzdy, poprodejní služby a elektrické hnací ústrojí pro užitková vozidla a průmyslové trhy. V současné době je v provozu více než 10 milionů brzd ELSA Meritor. Společnost Cummins Inc., globální lídr v oblasti pohonných jednotek a technologií, nedávno oznámila, že dokončila akvizici společnosti Meritor.

Datum zveřejnění

5.1.2022

Zdroj informací

Meritor

Foto: Meritor

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3341 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál