Servind

Citroën Electric Experience Roadshow odstartuje 7. září

Citroën Electric Experience Roadshow odstartuje 7. září

Osmý ročník akce Citroën Roadshow, která se s podtitulem Electric Experience ponese zejména v duchu elektromobility, se bude konat u obchodních center na 13 místech po celé České republice v termínu od 7. do 24. září.

Návštěvníci budou mít možnost prohlédnout si a otestovat letošní novinku Citroën C4 X, prostornou čtyřdveřovou alternativu k hatchbackům a SUV s turbodieselem i v elektrické verzi. Dál budou předváděny vrcholný model C5 X Plug-In Hybrid, SUV C5 Aircross Plug-In Hybrid, oblíbené Berlingo s turbodieselem i elektrickým pohonem a hatchback C4 a ë-C4. Vyškolený personál pomůže při předání vozidla i během zkušební jízdy.

Návštěvníky čeká bohatý doprovodný program, který se i letos ponese v charitativním duchu. Protože je Citroën již třetím rokem hrdým partnerem profesionálního cyklistického týmu AG2R, umístí na stanovištích během roadshow cyklistický trenažér a za každý našlapaný kilometr věnuje 15 Kč – letos opět podpoříme víkendovou akci pro maminky, které se starají o děti se speciálními potřebami a trpí různými těžkými diagnózami. Každý jezdec obdrží malý dárek, nejlepší účastník získá balíček reklamních předmětů AG2R Citroën Teamu.

Speciálním hostem bude automobilová závodnice Bára Holická, která se s navigátorkou Lucií Engovou chystá na rallye Dakar s „kachnou“ 2CV. Speciálně upravené auto představí 13. září na pražské roadshow u obchodního centra ve Štěrboholech.

Součástí programu roadshow bude i edukační pylon, u kterého naši specialisté seznámí návštěvníky s reálnými možnostmi a výhodami elektromobility a vysvětlí vše kolem provozu a nabíjení. Děti se budou moci zabavit v dětském koutku a bude se soutěžit o zápůjčku nového vozu C4 X na jeden měsíc s plnou nádrží. Jako vždy bude od 10 do 18 hod k dispozici kamion s pohodlným zázemím a občerstvením.

Víc informací o akci Citroën Electric Experience Roadshow, včetně termínů a míst konání naleznete na oficiálních webových stránkách www.citroenexperience.cz.

Datum zveřejnění

4.9.2023

Zdroj informací

Citroën

Foto: Citroën

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2492 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál