Servind

Skupina Mewa přebírá specialistu na čisté prostory Mikroclean

Skupina Mewa přebírá specialistu na čisté prostory Mikroclean

Mikroclean GmbH založil Timo Speck v roce 2012. Jeho zkušenosti technického vedoucícho v oblasti úklidu budov ho přivedly k přesvědčení, že vysoce kvalitní údržbu čistých prostor může zajistit pouze poskytovatel se specializovanými odbornými znalostmi. Od té doby se jeho firma rozvinula v inovativního specialistu na čisté prostory. Hlavní služby doplňují také školení a kvalifikace personálu v oblasti cleanrooms.

Vedení společnosti zůstává nadále v rukách Timo Specka a Günese Yenena, který dosud působil jako jednatel Mewa v Anglii. "Chceme rozšířit a důsledně zintenzivnit naše odborné znalosti v oblasti produkce pro čisté prostory. Partnerství s Mikroclean nám v tomto růstovém segmentu otevírá nový potenciál. Jsme rádi, že máme na palubě Timo Specka s jeho týmem. Vítáme je ve skupině Mewa," říká Bernhard Niklewitz, výkonný ředitel společnosti Mewa.  Timo Speck se těší na spolupráci a příležitosti, které mu nabízí zastřešení mezinárodním hráčem. "Našim zákazníkům vždy říkám, že jejich čisté prostory jsou také naše čisté prostory, protože je jejich údržba spojena s vysokou mírou odpovědnosti. Bereme ji velmi vážně. Mám radost, že se skupinou Mewa po našem boku můžeme dále cíleně rozšiřovat naše služby."

Mewa tak doplňuje své portfolio o služby v segmentu čistých prostor. Integrace společnosti Mikroclean je v tomto směru důležitým strategickým krokem. V současné době se v areálu Mewa v Meißenheimu buduje nový provoz, který bude poskytovat všestranný servis v oblasti péče o oděvy do čistých prostor.  

Datum zveřejnění

24.5.2024

Zdroj informací

MEWA

Ilustrační foto: MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoWeek

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3889 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál