Servind

Spolupráce Hankook a Hapag-Lloyd

Spolupráce Hankook a Hapag-Lloyd

Výrobce pneumatik Hankook uzavřel dlouhodobé partnerství s pátým největším přepravcem liniové lodní dopravy. Hapag-Lloyd mu bude poskytovat stabilní dodávku přepravních kontejnerů a udržitelné služby logistiky. Dohoda posílí exportní kapacity společnosti Hankook. Hankook momentálně působí ve více než 180 zemích.

Výrobce prémiových pneumatik Hankook uzavřel partnerství s Hapag-Lloyd AG, který je pátým světovým největším liniovým lodním přepravcem, s cílem posílení svých logistických kapacit. Hapag-Lloyd AG je německá společnost založená v roce 1847, která poskytuje služby lodní přepravy mezi všemi kontinenty a provozuje 257 moderních lodí.

V současné době je námořní nákladní přeprava v krizi. Globální nedostatek přepravních kontejnerů, který byl primárně způsoben pandemií Covid-19, vedl k vážnému přetížení dopravy v přístavech a také vysokým přepravním cenám. Z důvodu snadnějšího překlenutí této složité situace společnost Hankook podepsala s Hapag-Lloyd dlouhodobou smlouvu. Tento kontrakt je významným krokem založeným na více než dvacetileté spolupráci společnosti Hankook a německého lodního přepravce.

Na základě této smlouvy bude Hapag-Lloyd v letech 2022-2024 poskytovat stabilní dodávku přepravních kontejnerů a udržitelné logistické služby. Hapag-Lloyd je též velmi ekologicky zaměřenou společností, která se snaží šetřit globální zdroje a chránit životní prostředí v souladu se závazky společnosti Hankook v oblasti udržitelnosti.

„Jsme velmi potěšeni, že můžeme podepsat tento dlouhodobý kontrakt a stát se tak partnerem Hapag-Lloyd. Budeme tak moci posílit exportní kapacity a stabilizovat náš globální dodavatelský řetězec uprostřed dnešního nestabilního prostředí. Jsme přesvědčeni o tom, že tato strategická spolupráce zajistí stabilní ekosystém, který bude nadále posilovat naše globální kompetence, zejména v dobách nejistoty,“ říká prezident a CEO Hankook Tire & Technology Sooil Lee.

Datum zveřejnění

28.12.2021

Zdroj informací

Hankook

Foto: Hankook

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3048 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál