Servind

Spolupráce R-M a INEOS Automotive

Spolupráce R-M a INEOS Automotive

INEOS Automotive a divize povrchových úprav koncernu BASF podepsali smlouvu o vývoji globálního programu oprav karoserií a laků. Partneři se zavazují k dlouhodobé strategické spolupráci, která jim umožní překonat průmyslové standardy v oblasti oprav karoserií a lakování vozidel. Partnerství zahrnuje dodávky udržitelných opravárenských řešení, odborné znalosti a nejnovější digitální řešení shody barev a školení.

„Jsme velmi rádi, že můžeme spolupracovat se společností BASF, abychom v příštích několika letech vyvinuli prvotřídní udržitelný lakovací program, který se řídí nejvyššími standardy kvality při opravách laku prémiových vozidel,“ sdělil Steve Graham, Global Head of Aftersales v INEOS Automotive. „Díky technické podpoře a zkušenostem společnosti BASF s řízením nejnovějších standardů autoservisů se nyní síť INEOS Automotive může spolehnout na partnera, který sdílí náš závazek k dokonalosti v oblasti služeb zákazníkům.“

R-M zajistí, že nejudržitelnější a nejefektivnější postupy při opravách budou udržovány na nejvyšší úrovni v síti servisů INEOS v Evropě, Severní Americe a oblasti Asie a Tichomoří.

INEOS spolupracuje s BASF Coatings v oblasti povrchových technologií pro své první offroadové vozidlo INEOS Grenadier, vyráběné v Hambachu ve Francii od roku 2021. S novou dohodou rozšiřuje BASF partnerství s INEOS v implementaci a vývoji programu karoserií a laků jak pro INEOS Grenadier, tak pro nově uvedenou variantu pick-upu s dvojitou kabinou nazvanou Quartermaster.

 

Importérem značky R-M pro Českou republiku je společnost Bučan s.r.o.

 

 

 

Datum zveřejnění

7.2.2024

Zdroj informací

BUČAN

Foto: BUČAN

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2625 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál